En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın anında tahliyeye imkân veren yangın bapsı, öbür zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

Eğer bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak evgin çıkış bapsı namına bina misil aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa dâhilstrüktürsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz safiha kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı henüz buna bağlı olarak elan ucuz olmaktadır.

üste geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım işlemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen kolay sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kıymetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında hayat ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca erdemli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış hususüne dürüst ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu kondisyon sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Sıcaklıkla genleşerek tütünı sızdırmayan özel conta ve kızdırmae dayanıklı sırça hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Yan adetsı 4’ten ziyade olmayan kuut ammaçlı binalar sinein yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın Bapsı Infaz Amacı Yangın baplarının üretim amacı beşer katkısızlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Fakat, yangın bapsı vandözları ortada bedel farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, akla yatkın fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler erdemli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Sertifikasız yangın kapıları da mütenasip Yangın Çıkış Kapısı maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar hesaplı bir seçenek sunar.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanma saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir bulunan yangın çıkış baplarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zaruri bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin prodüksiyonı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bağlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Report this wiki page